Liefde in de dance

Het is al weer bijna Valentijnsdag! Een hartverwarmende reden om het liefdesleven van de bekende Nederlandse dj’s te bezien! Verschillende dance-artiesten hebben namelijk opmerkelijke relaties (gehad). Het meest tot de verbeelding sprekende koppel is natuurlijk Sunnery James en zijn topmodel Doutzen Kroes. Onlangs werd bekend dat zij hun tweede kindje verwachten. Zij zijn dus gelukkig bij elkaar maar er klinkt niet altijd romantische muziek bij de dj’s.

Doutzen Kroes is natuurlijk de vriendin van Sunnery James

Nicky Romero leek liefde te hebben gevonden bij Yvonne Coldeweijer (beter bekend als Keet, de presentatrice van Telekids). Maar net voor de jaarwisseling werd bekend dat zij de relatie had beeindigd.

Afrojack is op het moment vermoedelijk single maar heeft wel een kind met Amanda Balk (bekend als deelneemster uit de Gouden Kooi) en hij schijnt ook de lakens te hebben gedeeld met Paris Hilton. De bekende erfgename timmert nu trouwens zelf aan de weg als dj.

Maar net als Sunnery en Doutzen zijn er gelukkig nog enkele koppels binnen de dance die lang bij elkaar lijken te gaan blijven. Kim Sasabone van The Vengaboys is al lang samen met Nick Kazeman, voorheen beter bekend als dj en producer Nick K. In de tijd dat Nick K furore maakte als dance-artiest trad Marloes Nova vaak op als MC bij feesten. Bovendien was ze onderdeel van de dance-act Soulvation. Tegenwoordig is ze vooral moeder van haar kind dat ze samen heeft met haar partner de cabaretier Jochem Myer!

Iedereen die na het lezen van dit artikel is bevangen door de liefde, romantiek, lust en passie kan de komende dagen terecht bij verschillende feesten met Valentijn als thema!

In Amsterdam kan men vrijdag 14 februari onder meer terecht bij The Sand voor Drunk in Love. Hotel Arena biedt Valentijnsnacht! Lovebirds strijkt neer in De Melkweg.

Haagse romantici kunnen onder meer liefhebben tijdens Love Sensez in Paard van Troje met onder andere Lady Bee als dj!

In het Utrechtse Vechthuis is er het zeer toepasselijk getitelde Valentine.

Rotterdamse hartenjagers kunnen op 13 februari al naar Perron voor Disco Flamingo. Het thema is Cupid’s Chokehold met dj’s Floyd, Jeff Solo, Job Smit & Marc Nolte en Strange Boutique die voor de muziek zorgen. Op vrijdag 14 februari zelf zijn er speciale feesten bij Vip Room, WTC en de Maassilo. De nieuwe hotspot nhow (het hotel in De Rotterdam) biedt die avond de eerste editie van De Lobby. De muziek komt van Nino & Frankie en wederom Job Smit & Marc Nolte. Vanwege Valentijnsdag kunnen paartjes voordelig een overnachting boeken zodat ze na het feest meteen romantisch een hotelkamer in kunnen duiken. Ook een dag later is het nog mogelijk passie, lust en liefde te ervaren tijdens Flirt. Het feest was ooit zeer succesvol in Now & Wow en kent nu voor de eerste keer een terugkeer in de Maassilo.

Lees ook:Technoweek: Kevin Saunderson
Lees ook:Samen met je kind naar een feest!
Lees ook:Prominente bijrol voor dance tijdens International Filmfestival Rotterdam
Lees ook:Junkie XL maakt muziek voor Blind
Lees ook:Blijft de Stubnitz in Amsterdam?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>