Teds feesten zijn terug

Na de gedwongen sluiting van Watt was Ted Langenbach even wat minder prominent aanwezig in Rotterdam. Maar na de terugkeer van Now & Wow als Now & Wow Fest kwam de party-goeroe weer volop in actie. Er volgden meer edities van Now & Wow Fest. Er verscheen een biografie. Daarnaast zijn ook andere in het verleden succesvolle concepten, die onder meer gehouden werden in Now & Wow, weer nieuw leven ingeblazen. Komende periode zijn er alweer de tweede edities van de befaamde MTC Party en Speedfreax. Maar als eerste is er 15 februari de terugkeer van Flirt!

Leroy Styles is een van de dj's tijdens Flirt (foto Jos Kottmann)

Flirt! keert terug omdat de vele bezoekers van toen nog hartverwarmende herinneringen aan de clubavond hebben. De hilarisch romantische taferelen, de steelse blikken, vlinders in de buik en druppels die van het plafond dropen. Het weekend van de liefde is uiteraard het juiste moment voor terugkeer. Op zaterdag 15 worden hartendieven, minnaars, vreemdgangers en echtelieden in de Maassilo uitgedaagd om te versieren en versierd te worden! Te midden van liefdevol gedecoreerde zalen zal er ruime gelegenheid zijn om lief te hebben.

De muziek wordt verzorgd door Shermanology, Erick E, Franky Rizardo, Leroy Styles en Marc MacRowland in de Flirt!-zaal. De andere zaal krijgt het Valentine-thema met Hitmeister D, Sir Edward (Disco Ed), D.E.F., Isis Valentine en Civil. Het succesvolle Niko. heeft lief in de derde zaal met FS Green, Tobias Prins, Freddie Mercure, Rough & Maximoes en Mc Alainde Lon als gastheer. Ook komt er een mysterieuze, nu nog anonieme, gast langs.

Uiteraard kan er tijdens zo’n romantische aangelegenheid maar een dresscode zijn: Rood! De entreekaarten zijn nu te koop voor €20,00 via www.flirt-event.com.

MTC Party en Speedfreax vinden eigenlijk vreemd genoeg tegelijk plaats op 29 maart. Maar Ted Langenbach is dan ook volledig betrokken bij MTC Party, Meubelstukken is verantwoordelijk voor Speedfreax. De Cruise Terminal het decor voor weer een nieuwe MTC Party, Speedfreax gaat die avond hard in de Maassilo. De programmeringen voor beide feesten zijn nog niet bekend. Het thema voor MTC Party is echter: Body Double! Speedfreax kreeg als passend credo: Never Cheap.

 

 

 

Lees ook:Speedfreax in handen van SFX
Lees ook:Lief festival uitverkocht!
Lees ook:Liefde in de dance
Lees ook:Dirty Dutch week: Deltahal
Lees ook:Beatloverz komt er weer aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>