Programma 5 Days Off compleet

5 Days Off trekt al vanaf 2001 meer dan twintigduizend bezoekers naar de Amsterdamse locaties als Paradiso, Melkweg en De Balie. Vanaf het begin programmeert 5 Days Off ieder jaar een sterke mix van gerenommeerde namen en opkomende talenten uit binnen- en buitenland op het gebied van elektronische muziek. Het programma voor de komende editie tussen 5 en 9 maart is nu compleet. Nieuwe bevestigde namen zijn Collabs 3000 (Speedy J en Chris Liebing), Julio Bashmore, Metro Area (DJ-set), Martyn, Dekmantel Soundsystem, Funkineven, Axel Boman, Tape DJ’s: Interstellar Funk, Berend Kirch & Jeroen Kok.

 

Eerder werden onder meer LTJ Bukem & Fabio, Fred V & Grafix, Waze & Odyssey, Ejeca, Bodhi, Young Marco, Pamb & Harsh, Roxymore, Elias Mazian, Moose, Lxury, Alexander Valentyn, Martin Lucas & Sombro, Rustie, Shlomo, Noisia en Snakehips al aangekondigd.

Naast de muzikale optredens is er ook een randprogramma. Op donderdag 6 maart organiseert Fiber bijvoorbeeld een avond in de Melkweg over nieuwe ontwikkelingen in de productie van clubervaringen, grensverleggende audiovisuele live shows en elektronische muziek. Coding the Club laat zien hoe groot de invloed is van nieuwe technologie op onze clubervaring. Audiovisuele kunstenaars, dj/producers, event organisatoren, mediastudenten en liefhebbers van cultuur in het nachtleven ontmoeten elkaar tijdens de informele bijeenkomst.

Daarnaast is er een filmprogramma en staat de Melkweg Galerie in het teken van Freaks Come Out At Night. Een serie foto’s in zwart/wit van de Rotterdamse fotograaf Milan Boonstra. Hij zegt over zijn onthullende foto’s: “Ik kijk naar hoe ze zich kleden, misdragen en helemaal laten gaan. Maar ik vraag me ook af in hoeverre dat echt is, want de mensen die tijdens het uitgaan ogenschijnlijk geen gêne hebben, zitten doordeweeks weer van negen tot vijf achter hun bureautje.”

 

Lees ook:Nieuwste namen 5 days off: MSTRKRFT-Ellen Allien-Loco Dice-Matthew Dear-Yelle
Lees ook:Melkweg krijgt er tien meter bij
Lees ook:Op 5 days off: James Holden, Supermayer, Mr. Oizo, Roni Size
Lees ook:Justice, Dr. Lektroluv, Feadz en Erol Alkan op 5 Days Off
Lees ook:10 days off: Richie Hawtin – Tiefschwarz – Dominik Eulberg – John Digweed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>