Amsterdam Dance Event van 15 t/m 19 oktober

Het  Amsterdam Dance Event lijkt en is eigenlijk ook nog ver weg. Maar iedere bezoeker heeft goede herinneringen aan het evenement dus het is fijn om nu al te weten welke dagen in oktober in de agenda moeten worden vrijgehouden. In 2014 zal ADE van start gaan op 15 oktober en er kan door worden gedanst tot 19 oktober. Het festival groeit al een paar jaar en is inmiddels uitgegroeid tot ‘s werelds meest toonaangevende evenement voor elektronische muziek. De organisatie verwacht dat ook komende editie waarschijnlijk weer groter wordt met 350.000 bezoekers.

Sfeerbeeld ADE door Johan Vivie

Tijdens de  editie van 2013 werd er stil gestaan bij stil bij het 25-jarig bestaan van dancemuziek in Nederland. Dat werd uitbundig gevierd met onder meer de lancering van het overzichtswerk Mary Go Wild, een outdoor expositie, talkshows, speciale muziekevenementen en verschillende filmvertoningen.

De mijlpaal resulteerde in een golf aan nationale en internationale media-aandacht en benadrukte eens en temeer de toonaangevende rol die Nederland speelt in de wereldwijde dance-industrie. In totaal traden 2.156 artiesten vanuit de hele wereld op 80 verschillende podia op.

 

Lees ook:Dance te boek gesteld
Lees ook:Mary Go Wild en Dutch Dance winnen Pop Media Prijs 2013
Lees ook:Dutch Dance en Mary Go Wild genomineerd voor Pop Media Prijs 2013
Lees ook:Musica Republica een groot feest
Lees ook:Rotterdam zet aanval in op Amsterdam Dance Event

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>