Partycheck: Latin Lovers Patronaat Haarlem

Eigenlijk ben ik nog niet bij zo gek veel goede feestjes geweest. Hoewel ik graag ieder weekend clubs af zou gaan, is dat toch wat lastig. Ik ben namelijk nog maar een koter van 17 jaar. Gelukkig waren de mensen van Latin Lovers zou aardig om mij uit te nodigen bij hun feest. Ik kwam, ging los en schrijf nu een verhaal over Latin Lovers in de Patronaat te Haarlem! De eerste partcheck is een feit. (klik op ‘lees verder’ voor het hele verhaal)

Mijn vrienden hadden al kaartjes, dus die gingen vrolijk mee. Ze betaalden 17 euro en daar had niemand achteraf spijt van. Ook ik had geen spijt dat ik naar Haarlem was gegaan voor dit feestje. We waren iets later dan de rest, waardoor de zaal al flink vol zat toen wij binnen kwamen. Fijn, want met alleen een stel vrienden is er weinig aan.

Tot mijn spijt heb ik de set van Roul and Doors gemist. Van verschillende bronnen heb ik echter vernomen dat zij het feest met verve hebben geopend. De twee Nederlanders zijn bij het grote publiek dan ook bekend van hun hits Blackout en Elements. Stuk voor stuk heerlijke house platen met hele fijne drums. Vooral Blackout is genieten.

De muziek van Roul and Doors past overigens perfect bij Latin Lovers, dat is de rest van de avond wel gebleken. De drums kwamen continue terug en het publiek werd getrakteerd op een nacht lang heerlijke beats. Getrakteerd ja, want fijn was het. Toen Shermanolgy, het trio dat bekend werd door hun hit met Afrojack Cant Stop Me, het podium opkwam was het feest compleet.

Ook zij strooien hevig met de beats. Dat was niet alles, want tussendoor zongen ze de pannen van het dak. Bij Cant Stop Me ging het natuurlijk helemaal los. Grappig, om eerlijk te zijn had ik nooit zo’n hoge pet op van het trio. Tijdens Latin Lovers ben ik erachter komen dat ze toch echt meer zijn de hitjes en setjes op de feesten van Afrojack. Ze zette een prima set neer dat goed paste bij de ambiance van het feest: palmbonen en cocktails.

Al met al was het een zeer geslaagd feestje. Hoewel het publiek voor mij wat oud was, heb ik het uitstekend naar mijn zin gehad. Bedankt Latin Lovers!

Lees ook:Ultrasonic presenteert Sander Kleinenberg, Egbert, Secret Cinema en Pavo
Lees ook:Mysteryland, gezelligheid kent geen tijd
Lees ook:Nachttempel week: Winkel van Sinkel te Utrecht
Lees ook:Top 500: Supermen Lovers – Starlight
Lees ook:Housepubliek, de tegenvaller van 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>