Filmpje: Swedish House Mafia – One Last Tour @ Ziggo Dome

Baal jij er ook zo van dat je niet aanwezig was bij de laatste Swedish House Mafia concerten in Nederland @ Ziggo Dome? Nou, ik wel. Een schrale troost: iemand heeft 45 minuten van het spektakel gefilmd. Het is geen super kwaliteit, maar het is wel wat. Proef wat van de sfeer, en zie wat van de vette show die ze gegeven hebben. (Klik op ‘lees verder’ voor het filmpje)

Lees ook:Foto’s: Swedish House Mafia @ Ziggodome
Lees ook:Hardwell – BBC Radio 1 Essential Mix
Lees ook:ZIGGY presents Stardust Radio Episode 3 (Year Mix 2012)
Lees ook:Arbores Radio Episode 001
Lees ook:Filmpje: Avicii on tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>