Dance Top 50 Best of 2012 Continuous bonus mix

Het is natuurlijk de tijd van jaarlijstjes en ook mixen. Eerder postte ik al de Spinnin Records jaarmix, ze hebben echter ook de Dance Top 50 Best of 2012 Continuous bonus mix. Jawel. Ik moet zeggen: fijne mix! Platen van Afrojack, Nicky Romero, Firebeatz en vele anderen lopen vloeiend in elkaar over. Fijn voor tijdens het leren of werken dus. Hij duurt twee uur! Extragratis service van Spinnin. Bedankt! (klik op ‘lees verder’ voor de mix)

Lees ook:Nieuw: Firebeatz – Disque
Lees ook:[Teaser] Firebeatz – Disque
Lees ook:Firebeatz Yearmix 2012
Lees ook:Nieuw: Fedde Le Grand – RAW
Lees ook:[Teaser] Firebeatz & Bobby Burns – Ding Dong

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>