Foto’s: Swedish House Mafia @ Ziggodome

Gisteravond was het zover. Het eerste deel van de laatste drie concerten in Nederland van de Swedish House Mafia in het Ziggodome. Ik was er zelf niet bij, maar volgens meerdere ooggetuigen maakten Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello er een waardige avond van. Hoewel het spektakel om 00:00 al afgelopen was, heb ik geen klachten gehoord. De drie DJ’s touren nog door tot en met maart. Want de 24ste is het dan echt klaar: het laatste concert van SHM zal plaatsvinden op het Ultra Music Festival in Miami.. (klik op ‘lees verder’ voor de foto’s)

Met dank aan Ventos!

Like Dance.blog op Facebook!

Lees ook:Nederlandse top op Ultra Music Festival
Lees ook:Nieuw: Nicky Romero – Symphonica
Lees ook:LIVE: Ultra Music Festival
Lees ook:Don Diablo, Fedde Le Grand en Miss Melera ook naar Ultra Music Festival
Lees ook:Nieuw: Afrojack – Air Guitar (Ultra Music Festival Anthem)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>