Nieuw: Hardwell feat. Amba Shepherd – Apollo

Gister was het dan zover: de nieuwe Hardwell ft Amba Shepherd is uit! Zoals misschien wel bekend is ben ik redelijk fan van Hardwell, maar.. Hij valt toch een beetje tegen. En ja, dat wist ik al wel bij de teaser. De track geeft mij een beetje het gevoel dat ie nog maar half af is. Een vette drop blijft achterwege. Positief punt dan: die vocals zijn fantastisch. Dat maakt het nummer toch wel de moeite waard. (klik op ‘lees verder’ voor de video)

Kopen: Beatport

Lees ook:Nieuw: Nicky Romero ft. Nervo – Like Home
Lees ook:Nieuw: Apster – Bucklekneez
Lees ook:Podcast: Tony Junior Live Episode #002
Lees ook:Nieuw: Julian Jordan & Martin Garrix – BFAM
Lees ook:Nieuw: W&W – Lift Off!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>