Hit or Shit: Gregor Salto – Morning Drums

Een aantal weken is het nummer al downloadbaar. Tijd om het nummer is te beoordelen. Als fan van het productie werk van Gregor Salto ben ik al snel tevreden. Nadat het even stil was met producties van de dj, komt hij met het opzwepende ‘Morning Drums’. Of ik van dit nummer ook blij wordt lees je op de volgende pagina… Hit or Shit?

Gregor Salto, die al 32 jaar is, zit al vanaf 1994 in het vak. Uit dat jaartal stamt zijn eerste release, die hij op Outland Records in Amsterdam uitbrengt. Hij doet dat onder zijn pseudoniem ‘Scuba’. Gregor van Offen, zoals de dj zijn broodje bij de bakker haalt, heeft zodoende al een indrukwekkende carriére achter de rug.

Want in 2003 komt de latinhouse dj met G-Rex Music. Een platenlabel waarop hij onderandere producties van Dr. Kucho en Rehab tekent. Dit jaar brengt hij, zoals gezegd, Morning Drums uit. Een dikke housetrack met veel percussie invloeden.

Het nummer heeft een geweldige intro, maar na een aantal minuten heb ik het er wel een beetje mee gehad. Ik zou de edit van 6/7 minuten niet helemaal in een club trekken. Maar met de zon, en als radio edit zie ik dit nog wel een beschaafd hitje worden. Wat vinden jullie?

Lees ook:Bateria, the natural rhythm
Lees ook:Hit or Shit: Deadmau5 – The reward is more cheese
Lees ook:Eindelijk goede weerberichten: Sneakerz in de zon
Lees ook:Hit or Shit: Armand van Helden – Shake that ass
Lees ook:Hit or Shit: David Guetta – Everytime we touch

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit or Shit: Gregor Salto – Morning Drums

 1. MrWest

  Eerste wat ik dacht toen ik de intro hoorde was, dit ken ik! Blijkt gewoon hetzelfde intro te zijn als die van “Bateria Beat too” tevens een plaat van Gregor Salto trouwens (te vinden op de Bateria CD).

  Beetje lame als je het mij vraagt, om in twee van je platen dezelfde intro te verwekken.

    /   Reply  / 
 2. M. van Acker

  Zijn dus gewoon loops die hij gebruikt, en dan klagen over andere muziek stijlen hoe laime ben je dan?

  Btw het nummer is ook weinig aan lijkt veel te veel op al bestaande nummer en is veel te eentoning

  Ik zeg SHIT!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>