De Downloadtip: Green Velvet @ Innercity

Voor deze downloadtip moeten we maar liefst een dikke 8 jaar terug in de tijd. Naar de tijd dat het bordeel verbod werd opgeheven, the Sims de best verkochte pc game werd, waarin Jody Bernal op de eerste plek stond en Innercity nog een druk bezocht feest was. Op Innercity van dat jaar, een dag voor oud&nieuw, stond Green Velvet op het hoofdpodium. De live-set is bewaard gebleven en duikt nu op.

De act waarin Curtis Jones een groene pruik draagt is die van Green Velvet. De donkere dj staat bekend van zijn nummers als ‘Lalaland’, ‘Shake and Pop’ en ‘Flash’. In deze set zitten dan uiteraard weer een hoop knallers, maar de set heeft vooral een mystieke lading door een grote invloed aan techno en acid.

Een sterke set die nog steeds erg actueel klinkt! Een beter verjaardagscadeau kan ik me niet wensen! Je kan em hierrr downloaden.

Lees ook:De week voor Mysteryland: de “Flamingo Recordings” stage.
Lees ook:Dirty Dutch week: Andere feesten Rai
Lees ook:Awakenings Festival 2007: de filmpjes
Lees ook:Innercity 2007 op losse schroeven
Lees ook:ID&T maakt film over Innercity

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De Downloadtip: Green Velvet @ Innercity

  1. Pingback: De downloadtip: Joey Beltram | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>