Verjaardagsweek: Girls Love DJ’s

Een van mijn favoriete partyconcepts is zondermeer ‘GirlsLoveDJ’s’. Het feest dat door ‘Enter Dexter’ wordt georganiseerd heeft al jaren een dikke omlijnt in mijn agenda.  Altijd goed voor een leuk feestje en een top sfeer! Nu ik morgen jarig ben, is het tijd om GirlsLoveDJ’s nog even door te lichten. Vanmiddag in de ‘Topper van de Week’ heb ik trouwens een interview met de ‘huis-dj’ van GirlsLoveDJ’s!

GirlsLoveDJ’s  is vanaf 2003 dik aan de weg aan het timmeren. Het concept van Enter Dexter is inmiddels al zo groot gegroeit dat het een echt merk verkondigd. De GirlsLoveDJ’s shirts zijn inmiddels gemeengoed in het uitgaansleven, iedereen weet wat het concept inhoudt, het trekt het leukste publiek en ook de mixtapes zijn niet aan te slepen.

Het concept bestaat uit een lijst van dj’s die elk 45 minuten de kans krijgen om zichzelf te presenteren. Dat mag met alle stijlen (dubstep, acid, techno, classics, house, trance, club, hardstyle etc. etc.) zolang het publiek maar volledig uit zijn plaat gaat.

Inmiddels heb ik al een aantal GirlsLoveDJ’s feesten mogen meemaken en kan ik zeggen dat de liefde tussen GirlsLoveDJ’s en mijzelf groots is. Er zijn weinig feestjes waar het publiek zo losgaat, je zulke lekkere hitjes voorbij hoort komen en de sfeer zo ‘fashionated’ is.

Even nog wat vette filmpjes bijelkaar:

Girls Love DJ’s at Mysteryland – The Flexican

Ruben vd Meer @ GirlsLoveDJs – Bozzini de Luxe

DJ Flexican @ GirlsLoveDJs Hotel Arena

Lees ook:De downloadtip: Girls Love DJ’s – Lars Vegas
Lees ook:Chuckie bezorgt The Flexican Aftershock
Lees ook:Favorietenweek: Techno
Lees ook:Nightmare gaat weer naar buiten
Lees ook:ADE week: Girls love DJ’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>