Verjaardagsweek: Laidback Luke

Aanstaande vrijdag word ik 21 jaar! Tijd om het mezelf deze week lekker makkelijk te maken. Deze themaweek staat dan ook in het teken van mijn favorieten. Een favoriete locatie, een producerende en draaiende held of een fantastisch album, deze week komt het allemaal voorbij. We trappen de week af met een held van formaat: Laidback Luke…

Als ik een feest zou mogen organiseren dan zou deze man zoiezo in de line-up staan. Laidback Luke is net als Chuckie een van mijn grootste helden. Ondertussen heb ik de Filipijnse dj/producer al zoveel geniale setjes zien draaien, dat ik zeker weet dat het een topavond wordt wanneer hij in de line-up staat.

Luke van Scheppingen is is 32 jaar en staat onderandere bekend van zijn producties met Steve Angello. Inmiddels heeft Luke al een glansrijke nationale en internationale carrière achter de rug. Optredens op Sensation, Mysteryland, Ibiza en Dance Valley.

De reden dat ik een groot bewonderaar van Luke ben licht waarschijnlijk bij zijn legendarische set in Bloemendaal op de Stealth labelnight party. Terwijl de zon langzaam achter Luke zijn rug verdwijnt, zingt Andy Sherman ‘When the sun goes down‘. Heerlijk genieten!

Luke zit ook al enige tijd bij Stealth records, van Roger Sanchez. De Amerikaan is zó enthousiast over de Nederlandse dj dat ze al vaker samen achter de dj tafels zijn gekropen. Een ongelofelijk sterke combintatie!

Ook zijn setjes dit jaar op Sensation en Mysteryland waren weer geniaal. Laidback Luke is wat mij betreft een van de beste club dj’s ter wereld.

Een interviewtje van DJSounds

Lees ook:Even een snackje: Laidback Luke @ Mysteryland
Lees ook:[Teaser] Laidback Luke & Hardwell – Dynamo
Lees ook:Oude glorie: Roger Sanchez – Lost
Lees ook:De week voor Mysteryland: De Mainstage!
Lees ook:Oude glorie: Laidback Luke ft. Goodgrip – Rocking with the best 2007

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>