Feestweek: Cocoon

Als we het over hét techno concept ter wereld hebben, dan zijn er een hoop die daarvoor meedingen. ‘I Love Techno’, ‘Awakenings’ en ‘Time Warp’ dingen allemaal mee voor de ‘titel’. Maar zonder enige twijfel is Cocoon wel de aller, aller grootste. Het concept van koning keizer Sven Väth weet overal te wereld de voetjes van de vloer te krijgen. Ook dit jaar komt Sven naar Nederland toe! Dat wordt weer doorgaan tot het bittere eind!

Hoewel er nog niet zoveel bekend is over het feest, weten we met grote zekerheid te vertellen dat 28 maart in het teken staat van Cocoon. Waren de eerste plannen om het in de ‘Sand’ te houden, deze plannen zijn gewijzigd naar de Maassilo/Factory 010.

En dat is onwijs goed nieuws. De Rotterdamse locatie leent zich namelijk uitstekend voor een goed techno of minimalfeest. En hoewel er nog weinig over de line-up bekend is, weten we zeker dat Sven Väth en Chris Tietjen acte presence zullen geven op het feest.

Over de rest van de line-up kunnen we nu volop speculeren. Wat denken jullie? Ik hoop op Rauwkost, de jongens van Rauwkost weten de wereld al een jaar lang te verbluffen en te verbazen met meesterlijke live sets. Verder verdient de Nederlandse technoproducers Quince en 2000andOne ongetwijfeld een spot op het feest.

Er zijn voor €35,- al kaarten verkrijgbaar bij de bekende voor verkoopadressen. Binnenkort wordt de gehele line-up bekend gemaakt!

Lees ook:Favorietenweek: Techno
Lees ook:Cocoon landt opnieuw in Amsterdam
Lees ook:Cocoon heeft line-up compleet
Lees ook:Feestweek: Time Warp NL
Lees ook:Zomerplannen in Ibiza? Data Cocoon bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>