Dirty Dutch week: Deltahal

Yes yes yes!  Op Dirty Dutch worden de twee betere feestconcepten van Nederland gecombineerd. Naast het succesvolle Dirty Dutch mogen de gasten achter Rocksteady een eigen zaal hosten. En dat betekent een mooi platform voor de vele eclectic en baltimore dj’s die Nederland rijk is. Veel muzikaal geweld met een Rocksteady tintje is het thema van de een-na grootste Dirty Dutch hal.

De tweede zaal van Dirty Dutch zal, zoals gezegd, bevolkt worden door de geniale gasten van Rocksteady. Met hun Rocksteady feesten hebben ze een stempel weten te drukken op de eclectic house beleving van Nederland.
In de Sand in Amsterdam hebben al een aantal spectaculaire edities plaatsgevonden, die stuk voor stuk geweldig waren.

En deze keer mogen ze dat dunnetjes overdoen. Ze gaan dat doen met een line-up die er niet om liegt. Wat te denken van Jody Meyer? Maar ook Bobby Burns, Quintino, Hardwell, Real el Canario, Tony Cha Cha en nog veel meer zullen in deze hal gaan rocken.

Om alvast een beetje in de sfeer van deze hal te komen, heb ik twee aftermovies van het feest voor je klaar staan!

26 april 2008:

27 september 2008

Lees ook:Partyverslag: Dirty Dutch
Lees ook:Dirty Dutch week: Parkhal
Lees ook:Line-up Dirty Dutch pakt goed uit!
Lees ook:Coutouren Dirty Dutch Aftershock worden zichtbaar
Lees ook:Dirty Dutch week: Genieten van voorgaande edities

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>