Dirty Dutch week: Parkhal

De grootste zaal van de Rai is de Parkhal samen met de Europahal. In de Parkhal zal de ‘mainstage’ van het Dirty Dutch plaatsvinden. De ‘Dirty Dutch Music’ hal wordt bevolkt door de grote house artiesten van dit moment. Een programmering om je vingers bij af te likken, zoals je van Dirty Dutch gewend bent. Was het de vorige keer Ryan Marciano en Sunnery James die in deze zaal doorbraken, deze keer zal de eer aan Afrojack zijn.

Afrojack is deze keer namelijk gekroont tot het talent van Dirty Dutch. Ik ben benieuwd of hij net zo’n sterke set kan neerzetten als dat Ryan Marciano en Sunnery James de vorige keer voor elkaar kregen.

In de grootste zaal van de Rai staan naast Afrojack, Ryan Marciano en Sunnery James nog een hoop helden. Wat te denken van Benny Rodrigues, die met zijn tech-housesound een knallende set weg zal geven. Maar ook van de aanwezigheid van Roog word ik blij. Roog is jarenlang een vaste zekerheid in de line-up. Roog weet als geen ander het publiek fijnloos aan te voelen.

Verder mogen de bezoekers in hun nopjes zijn met de komst van ‘Shermanology’. Broer en zus Sherman staan niet voor niets bekend als de beste mc’s van Nederland. Daarnaast kan Andy Sherman een aardig plaatje draaien, dus het zou zo maar kunnen gebeuren dat Andy ook achter de draaitafels kruipt.

En daar sluiten we meteen ook mee af. Een filmpje van ‘Shermanology’:

Lees ook:Line-up Dirty Dutch pakt goed uit!
Lees ook:Dirty Dutch: De line-up!
Lees ook:Feestweek: Dirty Dutch Aftershock
Lees ook:Partyverslag: Dirty Dutch
Lees ook:Topper van de week: Shermanology (Interview)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>