Even een snackje: Laidback Luke @ Mysteryland

aidback Luke is eigenlijk wel een van de betere Nederlandse dj’s. Gelukkig treedt Laidback wel vaak genoeg in Nederland op. Zo was hij dit jaar weer een aantal keer in een beachclub te zien, maar deed hij ook Sensation en Mysteryland aan. Op Mysteryland draaide hij een van de beste sets van het festival. Nu het weer behoorlijk koud is geworden is het tijd om die set nog eens naar boven te halen.

Er zijn van Mysteryland een hoop sets te downloaden. Michel de Hey, Chuckie en Green Velvet. Helaas is de set van Laidback Luke niet terug te vinden. Maar niet getreurd er zijn gelukkig een aantal filmpjes van de set op Youtube.

Tijd om weer is lekker in je bureaustoel achteruit te hangen en te genieten van goede muziek!

Interview met Laidback Luke:

Lees ook:De Downloadtip: Green Velvet @ Innercity
Lees ook:Verjaardagsweek: Laidback Luke
Lees ook:Awakenings Festival 2007: de filmpjes
Lees ook:[Teaser] Laidback Luke & Hardwell – Dynamo
Lees ook:Oude glorie: Laidback Luke ft. Goodgrip – Rocking with the best 2007

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>