De downloadtip: Chris Lake

Omdat het tóch Essenceweek is, kunnen we net zo goed nog wat meer aandacht geven aan een Essence artiest. Ik heb Chris Lake er dus maar weer “bij gepakt” en kwam bij een heerlijke downloadtip terecht. Het is een radio set die hij voor het programma “In da Klubb” maakte, wat werd uitgezonden op het Italiaanse radiostation “Radio 105“. Onderandere DeadMau5 en Axwell waren al eens eerder te gast in dit programma, en nu was het de beurt aan Chris Lake. De set is net een weekje uit dus lekker vers. Het bevat bijna een uur verzameling aan de lekkerste house stromingen. Downloaden? Dat kan je hier doen! Laat in de comments even weten wat je ervan vond! Ooh ja! Een fijne sinterklaasavond!

Lees ook:Essenceweek: Chris Lake
Lees ook:Filmpjes: Trance Energy 2008
Lees ook:Downloadtip: DJ Chuckie live op Sensation
Lees ook:Dyro Guest Mix – BBC Radio 1 The Residency With Chuckie
Lees ook:De downloadtip: DJ Chuckie F*ck Me I’m Famous Preparty

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>