GHB drogering, vrijwillig of ongewild?

Afgelopen vrijdag is in Groningen een vrouw gedrogeert met de partydrug GHB. De 23-jarige vrouw was samen met vriendinnen aan het stappen in de Groningse Peperstraat. De vrouw kreeg een glaasje bronwater aangeboden van een vreemde man. Na het nemen van een slok voelde de vrouw zich duizelig en is ze zelfs een tijdje gestopt met ademhaling. Na de nodige behandeling ligt ze nu in het ziekenhuis. De man die in alle hectiek de kroeg was uitgesneaket werd door het Gronings camerasysteem al snel te grazen genomen in een andere kroeg. Tijdens het opmaken van het proces verbaal bekende de man, maar vertelde de man dat de vrouw wíst dat er GHB in het drankje zat.

Ik vind het eerlijk gezegd een vreemd verhaal. Op het moment dat je een glas water aangeboden krijgt van een vreemde man moeten toch de alarmbellen gaan rinkelen! Blijkbaar niet bij de vrouw in kwestie. Daarbij schijn je GHB absoluut te proeven als het in een drankje zit, helemaal in een glas water!

Check hier Filemon van BNN die de drugs test:

Lees ook:Klachten over politie op feesten stromen binnen
Lees ook:Springen achter de decks: levensgevaarlijk
Lees ook:Top 500: Miss Jane – It’s A Fine Day
Lees ook:Dansen voor een baan
Lees ook:Sensation-meisje slikte pilletje

1 Reacties // Reageer

One thought on “GHB drogering, vrijwillig of ongewild?

  1. Rick Oosterling

    Idd ik heb ook mijn twijfels, zelfs in de cola proef je GHB heel duidelijk!

    Mensen die dit roepen geloof ik niet meer, waarschijnlijk om haar ouders een goed gevoel te geven (mijn dochter doet dat niet).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>