Fabulous brengt weer het echte clubgevoel

Een nachtje geleden stond weer een gloednieuwe editie van Fabulous op het programma. Het feest waar de Brabanthallen als een échte club wordt ingericht was alweer toe aan zijn tweede editie. Na een volgeprogrammeerde nacht met wederom de beste dj’s ter wereld, was het voor Dance.Blog eens tijd om te kijken hoe de reacties onder het uitgaande publiek waren. Kijk snel verder om de eerste reacties te lezen…

De organisatie had dit jaar weer alles uit de kast gehaald om een topbeleving aan de gasten mee te geven. Met een internationale line-up, waarin onderandere Eric Prydz, Eddie Halliwell, Judge Jules en Mark Knight stonden en een super decor, moesten de Brabanthallen als de beste en grootste club van Europa doorgaan.

En die intentie is gelukt, de reacties die op het internet binnenstromen zijn lovend. Niet alleen de muziek en aankleding wordt geroemd, maar ook het publiek en het goede geluid was prima te doen. We hebben de meest spraakmakende reacties nog even op een rijtje voor je gezet:

- Redelijk goede muziek, geluid was in sommige zalen­ niet goed vond ik, maar voor de rest een top fees­t!! en een goede sfeer!!
- Ik vond de brabanthallen er echt helemaal te gek u­itzien, wat een vette aankleding, goed geluid, moo­ie en leuke mensen en een heerlijke nacht was het.­ Nu snel slapen en dan weer fris op energy!
- Erg leuke avond, beter dan vorig jaar.
- Heerlijk feestje was het!!!!!

Als er een aftermovie uitkomt ben je uiteraard de eerste die hem hier kan zien!

Lees ook:Club Manhattan wint Nachttempel award
Lees ook:Beatloverz als vanouds weer steengoed!
Lees ook:Terugkijken op Oudjaarsnacht
Lees ook:Partyverslag: Odeon’s Countdown
Lees ook:Feestweek: Flashbackz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>