Feestweek: Time Warp NL

Time Warp is al jaren het meest bepalende technofeest ter wereld. Het in Duitsland gehouden feest trekt jaarlijks duizenden bezoekers vanuit alle windstreken in de wereld. En dat is niet gek, het feest wordt namelijk bepaald door de grootste techno artiesten ter wereld. Gelukkig komt het feest dit jaar ook naar Nederland, met de intentie dit elk jaar te houden. De Rotterdamse Maassilo zal de locatie zijn waar dit legendarische feest wordt gehouden en er mag gerust gezegd worden dat ook de line-up typisch "Time-Warp" is.

De organisatie kon geen betere locatie kiezen. De rauwe Maassilo staat garant voor een echt technogevoel. Daarnaast wordt de bovenverdieping, Factory 010 ook voor het feest gebruikt.

Zoals het een echt technofeest betaamt gaat dit feest tot in de verre vroege uurtjes door. De aanvang is maar liefst al om 20.00 en voor de echte doorsnuivers kan er doorgefeest worden tot maar liefst 12.00 zondags!

Wat en wie kunnen we verwachten op dit feest? Living Legend Laurent Garnier komt uit Frankrijk om zijn ding te doen. Daarnaast komt Awakeningslegende Ben Sims ook opdagen voor een setje. Verder zullen ook weer de nodige Duitsers aanwezig zijn, waaronder Karotte en Johnny D. En natuurlijk heeft de Nederlandse technoscene weer een hoop te vertellen met Benny Rodrigues, Joris Voorn, Darko Esser, Remy en Warren Fellow. 

Voor zoveel techno geweld betaal je €35,- via deze website.

Maar hoe zien de oorspronkelijke Time Warp feesten eruit? Kijk maar even mee:

De eindset van Richie Hawtin @ 14.00

Sven Väth op editie 2007:

Laurent Garnier @ 2008:

Lees ook:Time Warp komt naar Nederland
Lees ook:Nederlandse versie van Time Warp met weinig Time Warp-gevoel
Lees ook:Feestweek: Cocoon
Lees ook:Nachttempel week: Factory 010
Lees ook:Topper van de week: Unders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>