Paul Oakenfold live

Paul Oakenfold is zondermeer een van de succesvolste en ervaren dj's uit de dance scene. Omdat dit de Britse week is, sluiten we af met een live concert dat op het welbekende Fabchannel te vinden is. Het is wel een redelijke gedateerde maar dat doet niks af van de enorme muzikale kwaliteit. De Engelse held heeft al heel wat hits op zijn naam staan en wordt ook wel de pionier van de trance genoemd. Met een top 14 notering in de DJ Mag lijst behoort deze dj nog steeds tot de absolute "upperclass". Genoeg reden om via deze link het concert te bekijken. Pak wat chips, wat te drinken en ga er maar eens lekker voor zitten!

Lees ook:De downloadtip: Paul van Dyk
Lees ook:Full On Ferry week: Lange
Lees ook:Paul Oakenfold, patser pur sang
Lees ook:Oude glorie: Tiësto – Sparkles
Lees ook:Tiësto vult moeiteloos Sportpaleis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>