Oude glorie: Roger Sanchez – Lost

Vandaag een van mijn favorieten (en dat zijn er eigenlijk heel erg veel) in oude glorie. Het gaat om Lost van Roger Sanchez. Samen met een heerlijk pianodeuntje heeft het nummer een dubbele betekenis gekregen. Enerzijds het perfecte nummer om schreeuwend op mee te dansen, anderzinds een heerlijk nummer om eens flink bij uit te huilen. Deze keer dus in oude glorie, een redelijk recent nummer van de Amerikaanse Roger Sanchez.

 

Roger Sanchez is dit jaar terecht gekomen op de 57e plek van de DJ MAG top 100, een behoorlijke prestatie. Achter zich heeft hij ondermeer Cosmic Gate, Dirty South, Sebastian Léger en vele anderen gelaten.

Roger Sanchez mag zich dan ook tot de beste house dj's van de wereld scharen. De 41-jarige dj staat bekend om zijn nummers die bol staan van het vocale geweld. Zijn dj-set op Mysteryland 2008 was daarintegen voller met veel deep en funk house. Hij draaide daar een set van maar liefst 3,5 uur.

Zijn eerste hit behaald hij in 2001 met het nummer Another Chance , het nummer wordt zo'n grote hit dat het nummer lang op de eerste plek in Engeland te vinden is. Het nummer is afgeleid van deze hit van Toto.

Sinds geruime tijd heeft Roger ook een eigen label, Stealth genaamd, dat wereldberoemd werd door zijn hits. Maar ook Laidback Luke, Tom de Neef en Funkerman brachten er al producties op uit.

Maar het gaat uiteindelijk om dit nummer, in mijn ogen een regelrechte klassieker!

Lees ook:Roger Sanchez vaste kracht bij 538?
Lees ook:Oude glorie: Dr. Alban – Sing Hallelujah
Lees ook:‘Tiësto naar Radio 538′
Lees ook:Oude Glorie: Soundlovers – Runaway
Lees ook:Oude glorie: Dj Sammy and Yanou feat Do – Heaven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>