Zaterdagavond stapavond (7)

Na een enorme hectische week met een interview met een van mijn grootste helden en een wereldberoemde dj, zit ook de week er voor mij weer op. Tijd om weer is te genieten van de vrije dagen die er voor mij aankomen. Aanstaande zaterdag ga ik het Amsterdamse nachtleven wederom onveilig maken. Weet jij nou nog niet wat je gaat ondernemen zaterdag? Let dan goed op! Ik heb weer een hoop tips voor je klaargezet…

Beautiful Fashion
In de Amsterdamse Beachvolleybalzaal "the Sand" zal een groot feest plaatsvinden met o.a. Erick E, Roog en Gregor Salto. Daarnaast wordt de zaal opgefleurd met een heuse modeshow van Janice (bekend van Project Catwalk). Kaarten zijn voor 20,- euro bij Ticketservice te verkrijgen.

Club X
Voor een ouderwets potje hardtrance/oldskool/earlyrave kunnen we zaterdag terecht bij de Rotterdamse Outland. Daar vindt namelijk Club X plaats. Een feest dat zich profileert met de sterren en muziek van toen! Artiesten zijn o.a. Francois en Darkraver. Kaarten zijn voor 22,50 euro hier te verkrijgen.

Crazy Sexy Cool
Het moet gezegd worden: de organisatie van Crazy Sexy Cool is het weer gelukt een strakke line-up te regelen voor het feest in de Rotterdamse Maassilo. Met een lijst van artiesten is het event wel bomvol. Ben benieuwd wat de rest van de aankleding gaat doen. Kaarten zijn voor maar 10 euro hier te koop!

Reason
Zo staat ook de programmering van Reason, dat in Hotel Arena plaatsvindt, bol van de artiesten. Erg leuk zijn de namen als de Flexican, Lucky Charmes en Lina Ann. Vocaal zal Dio en mc VI voor de nodige entertainment zorgen. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Super Saturday
In Harders Plaza is het weer tijd voor de wekelijkse "Super Saturday" . En deze maal is er weer gezorgd voor een keurige line-up met o.a. Gregor Salto en Real el Canario. Kaarten zijn via Timico verkrijgbaar.

Lovin L'Ectro
In de Bredase tent "Club M" zal weer een heerlijk electro, minimal, techhouse, techno feestje plaatsvinden. Dit wordt georganiseerd door deze organisatie, de reacties op dit feest waren zeer goed. Dus een zekerheidje voor de Bredase stapper! Deurverkoop is "maar"  5 euro.

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (12)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (14)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (9)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>