ADE week: Don Diablo cd release party

Op het Amsterdam Dance Event staan genoeg internationale namen. Maar ook onze vaderlandse trots wordt zeker niet over geslagen. Met optredens van Kraak & Smaak, Michel de Hey en Joost van Bellen zit het programma vol van met Neerlandse helden. Ook Don Diablo wordt niet overgeslagen. Geheel ter introductie van zijn nieuwe cd zal Don Diablo een release party organiseren op donderdag 23 oktober.

Don's nieuwe album, Live is a festival, komt 20 oktober uit. De verwachtingen zijn hoog gespannen voor dit album en zodoende heeft de platenmaatschappij besloten een releaseparty te geven. En waar kan je dat beter doen dan op de ADE-week. 

Het feest zal plaatsvinden in de Amsterdamse Jimmy Woo. Deze toonaangevende tent uit het Amsterdamse nachtleven staat bekend om zijn exclusieve feesten. De Line-up bestaat naast Don Diablo uit niemand minder dan Example, DJ Manga en de Audio Bullys! Zij zullen vocaal worden bijgestaan door MC Bizzey en MC Melodee.

Ik ben zelf erg benieuwd naar dit album. Zijn vorige albums en nummers waren erg sterk en hadden een duidelijke "Don Diablo Sound". Ben benieuwd wat er van dit album geworden is!

Er zal alleen aan deurverkoop gedaan worden, en de kaarten daarvan zijn maar 12 euro!

 

 

Lees ook:Top 500: Audio Bullys – We Don’t Care
Lees ook:Convertible goes Rotjeknor
Lees ook:Don Diabblo in aparte commercial
Lees ook:Great Britain week: Audio Bullys
Lees ook:Don Diablo goes international

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>