ADE week: Armada Night

De eerste dag van de ADE week is er een heel bijzondere. Niemand minder dan de beste dj ter wereld, Armin van Buuren, zal namelijk in de Paradiso een set weg gaan geven. Onder het geprezen Armada Night concept zal hij samen met een keur aan andere artiesten de feestgangers gaan vermaken in de Amsterdamse Paradiso. Helaas is het feest wel al uitverkocht…

Armin van Buuren is mede door zijn enorme populariteit helaas weinig in Nederland te aanschouwen. Maar woensdag 22 oktober gaat daar verandering in komen, dan zal hij een exclusieve set weggeven voor een selecte groep ADE "diehards".

Het wordt geen Armin "Only", want hij zal worden bijgestaan door een aantal collega's. En dat zijn niet de minsten. Wat te denken van Laurent Wolf, Mark Schulz, Stonebridge en Remy. Een line-up die niet onder doet voor een Ibiza feest. 

Voor de prijs van 18,50 had je een kaartje gehad voor dit feest, maar helaas is het al uitverkocht. Ontzettend jammer voor de fans natuurlijk. Maar ook zij krijgen een herkansing! Armin zal dit jaar nog Essence verschijnen.

Lees ook:Armin op de Grote Markt in Groningen: de filmpjes
Lees ook:Video: Armin van Buuren vs Herman Brood – Saturday night
Lees ook:Tiësto verkozen tot beste dj ter wereld
Lees ook:Tiësto stoot Armin van Koninginnedag af
Lees ook:Amnesty gaat hard op slotfeest campagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>