Volt en Bart Skils in de Paradiso

Geheel uit het niets was er dit jaar het Vollt: Loves Summer festival, een zeer succesvol feest dat op de NDSM-Werf plaatsvond. Door de geslaagde afterparty werd ik benieuwd of de organisatie van Bart Skils wederom een succesvolle party zou kunnen organiseren. Die kans krijgen ze op 1 november in Paradiso, dan krijgt het Vollt concept zijn vervolg…

De verrassende programmering en vooruitstrevende blik zorgde, naast de zon, dat het Vollt festival zeer geslaagd was. Het festival werd georganiseerd door Skils Productions, dat net gestart was. Een beter begin kan je als organisatie niet bedenken.

En nu mogen ze dit kunstje 1 november nogmaals uitproberen. De artiesten die geboekt zijn, worden verdeelt over drie area's. Zo is er in de hoofdzaal Bart Skils en Raresh te vinden. In de tweede zaal kan je Sacha Dive, Kouam Djoko en Quince vinden. In de laatste zaal zal je namen als Dimzen, Rotek, Side Issue en Weider Terlouw tegenkomen.

Een gevarieërde programmering die ervoor moet zorgen voor een fantastische avond. Ik hoop dan ook maar dat het net zo geniaal wordt als op het volgende filmpje:

Lees ook:Technoweek: Bart Skils
Lees ook:2 Many Dj’s, Boy George en Audio Bully’s behoren tot het nieuwe Het Vrije Volk in Rotterdam
Lees ook:Welcome To The Future 2008: de line-up
Lees ook:Line-up Scheldepop al bekend
Lees ook:Source Festival 2008: de eerste namen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Volt en Bart Skils in de Paradiso

  1. Marloes

    Dit feestje werd alweer voor de derde keer gehouden dus niet echt uit het niets :-)

    Wel nieuw is dat het ditmaal dus door Skils productions is georganiseerd!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>