Oude glorie: Laidback Luke ft. Goodgrip – Rocking with the best 2007

Voor deze editie van oude glorie hoeven we niet eens zoveel terug in de tijd. We hebben namelijk gekozen voor de dance klassieker van vorig jaar, een track die nog steeds op menig feest te horen is en absoluut veel feestgangers in extase brengt. Ik heb het natuurlijk over de track van Laidback Luke en Goodgrip: "Rocking with the Best". Officieel van Laidback, maar deze editie is in samen met Goodgrip gemaakt.

 

Goodgrip is een zeer bekende dj en mc. Zo draait hij op onderandere de BED feesten in Hotel Arena en is hij een van de residents van de Escape. Samen met de nog bekendere Laidback Luke werkte hij aan de remix van "Rocking with the best". En ondanks dat het origineel al aardig aansloeg deed de remix (compleet met videoclip) het veel beter.

De feesten waar ik dit nummer heb gehoord zijn ontelbaar. Maar telkens gaat het dak er weer af. Het is een van de beste clubkrakers van de afgelopen jaren. En telkens schreeuw ik weer mee: "Oh Yes, you are now…"

 

Lees ook:[Teaser] Laidback Luke & Hardwell – Dynamo
Lees ook:Even een snackje: Laidback Luke @ Mysteryland
Lees ook:Verjaardagsweek: Laidback Luke
Lees ook:Chuckie, R3hab, Laidback Luke en Noisia op Sziget Festival
Lees ook:Remaniax vs Tiësto

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Oude glorie: Laidback Luke ft. Goodgrip – Rocking with the best 2007

  1. Lin

    De video doet het niet meer :-(

      /   Reply  / 
  2. Bas Nelen

    Als het goed is moet hij het weer doen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>