Fresh FM, een welkome afwisseling op de radio

Voor de mainstream dance luisteraar is Slam FM een schitterend radiostation. Maar voor de liefhebber die meer zoekt, komt Slam FM toch net even wat te kort. Per toeval kwam ik dan ook terecht bij Fresh FM. Een radiostation die meer dance aanbiedt dan andere radiostation. Met een diverse programmering is het gelukt om al een hoop liefhebbers aan zich te binden. Ben jij de volgende fan?

Fresh FM is een van de grootste regionale radiostations van de randstad. Dat komt vooral doordat ze naast bekende dancehits ook veel onbekendere nummers draaien én veelal non-stop muziek draaien.

Sinds afgelopen zomer is de programmering deels aangepakt. En dat levert overdag vooral non-stop muziekprogramma's op. Maar waar bij Slam FM, Jean een wekelijkse set draait, staan bij Fresh FM drie andere grote dj's op het menu.

Op donderdag is dat Ferry Corsten, die met Corsten's countdown een zeer divers (trancy) muziekprogramma presenteert. Een dag later is Michel de Hey aan de beurt. Die onder de naam van zijn eigen label (Hey! Music!) een set draait die vooral veel techno bevat. Op de zaterdag is DJ Jurgen aan de beurt met zijn programma , ID genaamd.

Een zeer diverse radiostation, die een welkome afwisseling biedt in het bekende radiolandschap. Een aanrader om naar te luisteren!

 

Lees ook:Luistertip! Fresh FM en de week van de Nederlandse dj’s
Lees ook:‘Tiësto naar Radio 538′
Lees ook:Beachbreak mooi visitekaartje voor Slam FM
Lees ook:Aanstaande zaterdag: Slam FM Beach Break
Lees ook:Slam! FM bijt in het stof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>