Hit or Shit: Fatboy Slim vs Funkagenda – What The Fuck!?

We kennen natuurlijk allemaal het nummer "What the Fuck" van Funkagenda. Het nummer wordt tegenwoordig op ieder feestje wel gedraaid. De legendarische Fat Boy Slim heeft er een remixje van gemaakt. Is het een gigantische hit of dikke shit?

We kennen Funkagenda natuurlijk van zijn vele remixes en samenwerkingen met Mark Knight. In een keer leverde zijn laatste hit (What the Fuck) hem dan ook waanzinnig veel publicity op.

Van Fat Boy Slim hadden we al geruime tijd niks vernomen. Daar komt in een keer verandering in met de uitkomst van deze remix.

Wat ik ervan vinden moet, weet ik niet zo goed. Van het origineel ben ik helemaal lyrisch, echt een lekker club nummer dat in elke stijl past. Van de remix ben ik minder weg, beetje traag nummer. Ik heb wel beter van Fatboy Slim gehoord. 

Wat vinden jullie ervan?

Het origineel:

De remix:

Lees ook:Nieuw: Martin Garrix & Jay Hardway – Error 404
Lees ook:Hit or Shit: Boris Rush – Miami Push
Lees ook:Hit or Shit: Oliver Twizt – You’re not alone (Bingo Players remix)
Lees ook:Hit or Shit – Guru Josh Project – Infinity
Lees ook:Hit or Shit: Wamdue Project – King of my castle

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit or Shit: Fatboy Slim vs Funkagenda – What The Fuck!?

  1. felix

    volgens mij is het orginele nummer ook van fatboy slim, en die stamt al uit het jaar 2000. het nummer staat namelijk op het album “halfway between the gutter and the stars” het nummer heet daar “star 69″ dus ik denk niet dat er een sprake is van een remix van fatboy slim maar een remix van funkagenda zelf… dat is ook logischer want fatboy slim heeft een aantal maanden geleden nog laten weten dat hij geen muziek meer ging maken onder de naam “fatboy-slim” maar “The Brighton Port Authority (the BPA)”.. leuke liedje maar orgineel is leukerr!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>