Festivalweek: Fit for Free With Dance(parade) Rotterdam

Zo! Dat is een hele mond vol. De jaarlijkse Dance Parade die in Rotterdam plaatsvindt komt vandaag aan bod. Naar dit gratis evenement komen jaarlijks bijna een miljoen bezoekers. Van jong tot oud, lekker tot lelijk, ook dit jaar was heel Nederland uitgelopen voor de Dance Parade…

Rotterdam weet zich met dit evenement elk jaar weer goed op de kaart te zetten, want met zeer veel verschillende trucks die een schitterende route door Rotterdam rijden weten ze de aandacht te trekken.

Ook dit jaar hadden een leuk aantal artiesten en organisatie hun medewerking verleend. Zo was de afsluiter op de truck van Michel de Hey niemand minder dan Carl Cox en hadden Latin Lovers dj's als Gregor Salto en Benny Rodrigues weten te strikken.

De zon scheen volop en de trucks trokken vrolijk langs ons heen. Goed voorbereid (drank was langs het traject niet te verkrijgen) stonden we op het traject op een leuke truck te wachten. Achter trucks aan hobbelend zagen we de meest mooie danseressen, vetste dj's en lekkerste tunes. Het feest was helemaal compleet. Langs de kant gingen de leuksteen vreemdste mensen los. Van bijna bejaarden tot kleine kinderen, de sfeer was top!

Was je je truck zat, dan trok je iets terug naar de volgende truck en liep je daar weer achteraan. Daardoor zagen we heerlijke sets van Baggi Begovic, Sunnery James en Ryan Marciano, Gregor Salto, Rockid en Quintino. 

Op een gegeven moment gingen we ook de bekende tunnel in. Met veel rook en een enorm geknal van Luciën Foort leek de tunnel wel in te storten. Eenmaal bij het eind waren we bij de Hey! truck aangekomen. Daar was inmiddels Carl Cox beland, die de achterblijvers in extase liet. Eenmaal in de buurt van de brug was het feest (veel te vroeg) afgelopen. Zeker een van de leukste evenementen van Nederland!

Lees ook:Feestweek: Beatloverz – The Higher Christmas Level
Lees ook:Bateria, the natural rhythm
Lees ook:Festivalweek: Dance Valley 2008
Lees ook:Technoweek: Michel de Hey
Lees ook:Partyverslag: Sneakerz = Slipperz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>