Wat gaat er in de Jaarbeurs gebeuren?

Terwijl ik druk in de agenda's aan het kijken ben, valt me ineens iets op. 6 December, de verjaardag van Sinterklaas, zal de jaarbeurs gevuld worden met partygangers voor het Essence feest. De organisatie is in handen van Alda Events (bekend van Armada music)…

Is de maand december al ongeloofelijk duur. Dit feest zal het voor veel feestgangers nog moeilijker maken. We gaan maar alvast sparen. Alda events zal ongetwijfeld met een verrassende als sterke line-up komen.

Alda is bekend van de Armada feesten met Armin van Buuren. Toch is er niks zeker over wie of wat er gaat gebeuren deze avond. Was de jaarbeurs vorig jaar nog het toneel van Armin Only, is er deze keer niet eens zeker of Armin er ook bij zal zijn.

Toch ben ik er haast zeker van dat er een super feest gepresenteerd gaat worden, het zal zeer moeilijk zijn om een Jaarbeurs met een matig feest te vullen. Ik ben benieuwd, speculeren kan in de comments.

Ik gok op Armin, Tocadisco, Mark Schulz, Rank 1 en Laidback Luke als headliners. We houden je op de hoogte!

Lees ook:Essense festival begint vorm te krijgen
Lees ook:Armin draait met kerkklokken
Lees ook:Kerstmis met Armin van Buuren
Lees ook:ADE week: Groove Armada
Lees ook:Nieuwe datum Trance Energy al bekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>