Lief festival uitverkocht!

Lief festival is het officiële einde van het festivalseizoen. Maar festivalbezoekers die op het allerlaatste moment hun kaartje wilden bestellen komen bedrogen uit. Het festival is al bijna een week uitverkocht!

Lief festival is al voor het derde jaar in de Meern te vinden en wordt langzamerhand een vastigheidje aan het eind van het seizoen. Dit jaar had het festival een sterke (inter)nationale top line up. Met artiesten zoals Dr. Lektroluv, Ron Carrol, Warren Fellow, Quince en Secret Cinema staat het festival weer bomvol met grote dj's.

De prijs maakte Lief zeker een van de goedkoopste festivals van het seizoen. Voor 30(!) euro had je al een kaartje voor het festival. Hoe anders is dat nu.

Na het grote succes van de voorgaande edities zal het dit jaar weer enorm knallen worden!

 

Lees ook:Warren Fellow en Outsiders naar China
Lees ook:Awakenings uitverkocht, line-up Festival bekend
Lees ook:Secret Cinema viert het aanblijven van de Stubnitz
Lees ook:Amsterdam Dance Event pakt groots uit!
Lees ook:Technoweek: Quince

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>