Aanstaande zaterdag: Slam FM Beach Break

Na een stijf uitverkochte eerste editie is Slam FM aanstaande zaterdag terug op het Bloemendaalse strand. En deze keer met een nóg grotere line-up. In Beachclub Vroeger zal Slam FM weer een nieuwe versie van de Beachbreak presenteren.

28 Juni jl. stond daar ineens de Slam FM Beachbreak. Ruim van te voren uitverkocht. Met een heerlijk zonnetje en een lekkere line-up kon Slam FM zich geen betere reclame voorstellen.

Nu, bijna 2,5 maand later is er weer een nieuwe editie te vinden in Beachclub Vroeger, en heeft Slam weer voor een zeer afwisselende line-up gezorgd.

Zo staan er trance dj's als Eric van Kleef, Roy Gates, Randy Katana en John Marks. House dj's als Mental Theo, Peter Gelderblom en Ricky Rivaro. En zal er ook een aardig urban sausje vloeien met The Partysquad en Chuckie.

Enorm veel afwisseling dus. Een feest die het afwisselende geluid van Slam FM goed verwoord. Kaarten zijn hier nog te krijgen, maar wees er snel bij!

Lees ook:Beachbreak mooi visitekaartje voor Slam FM
Lees ook:Filmpjes: In Qontrol 2008
Lees ook:Mental Theo & Basshunter ook in Amerika op nummer 1
Lees ook:Radio 538 Koninginnedag: Charly Lownoise & Mental Theo weer samen
Lees ook:Richard Durand (G-Spott) nieuwe resident van Slam!FM-Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>