Oude glorie: Charly Lownoise en Mental Theo – Hardcore Feelings

Sommige nummers zijn te fout voor woorden. Maar er zijn er ook een aantal die naast fout ook gewoon heerlijk zijn en soms zelfs een emotionele lading hebben. In oude glorie nemen we je terug naar zo'n enorm lekker fout dance nummer. Deze keer gaan we naar terug naar 1996 toen Hardcore Feelings bekend werd…

Charly Lownoise & Mental Theo zijn de artiestennamen van Ramon Roelofs en Theo Nabuurs. Onder deze namen verkochte ze wereldwijd meer dan 3 miljoen (!) platen. Naast vele happy-hardcore nummers produceerden ze ook echte hardcore.

Het nummer 'Hardcore Feelings' brengt mij naar de tijd dat ik amper 8 jaar oud was. De happy hardcore hype was inmiddels overgeslagen naar de basisschool en veel van m'n vrienden liepen in aussies over het schoolplein. 

Na een lange carriére samen werd het rustiger rond Ramon Roelofs. Theo kwam je daarintegen in elke club in Spanje tegen voor TMF, waar hij 16-jarige meisjes over sex, drugs en rock 'n' roll vroeg. Gelukkig zijn de twee sinds kort weer samen en treden ze ook apart van elkaar nog op. Zo staan ze samen op Happy Hardcore en is Charly Lownoise een van de hoofdacts van Thrillogy!

Maar genoeg gelult, het draait natuurlijk hier om:

Lees ook:Unicum: dj schrijft boek!
Lees ook:Radio 538 Koninginnedag: Charly Lownoise & Mental Theo weer samen
Lees ook:Top 500: Charly Lownoise & Mental Theo – Wonderful Days
Lees ook:Oude glorie: Dj Sammy and Yanou feat Do – Heaven
Lees ook:Video: dj Porny – Je T’aime Porny

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>