Franse week: de afsluiter

Op de laatste dag van de Franse week geven we deze maal geen aandacht aan een Franse held. Deze keer komt een heerlijk foute Franse house koppel langs. In het laatste item staat het Franse dj duo Daddy DJ in de belangstelling.

Daddy DJ is een Franse dance act van David Le Roy and Jean-Christophe Belval. De twee producer kwamen met hits als 'The Girl in Red', 'Daddy DJ' en 'Over You'.

Met hele foute vocalen, slechte house deuntjes en foute clips was deze act een persiflage van zichzelf. Toch wordt het een groot succes. De eerste single behaald de tweede plaats in de Franse Top 100 en blijft er maar liefst 5 maanden in staan!

Ook in Duitsland scoort het duo grote successen met een 7e plaats. In Walonië (België) komt het op de eerste plaats, en in Nederland vindt het zijn top op de 7e plaats. Het duo scoort daarna nog bescheiden hitjes met het bovengenoemde 'Girl in Red' en 'Over You'.

Alsof dat nog niet genoeg is komt er in 2002 een 12" uit van Daddy DJ én zijn ze dit jaar weer gekomen met het album 'Rock Machine', dat een wel veel volwassen sounds heeft gekregen. Artiesten als Basshunter hebben de stijl van Daddy DJ over genomen en terroriseren ons nog steeds met de verschrikkelijke muziek.

Lees ook:Happy Hardcore week: Mark ‘Oh
Lees ook:Franse helden: Bob Sinclar
Lees ook:Franse helden: David Guetta
Lees ook:Top 500: Tiësto – In my Memory
Lees ook:[Teaser] Daddy’s Groove – Stellar (Martin Garrix Remix)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Franse week: de afsluiter

  1. sabrina

    ik ben een piep slangke dame van 18 jaar en ik ben op zoek naar een rustege france blanke man en ik heb een meisje van een jaarjteen welke blanke man wil met my in kontak komen my nummer is +5978251361 en wil je met my htanen my kode is [email protected] live .com als jy my op het net wil zien da bel je my da kom ik op het net ja ik ben liev en rustig

      /   Reply  / 
  2. sabrina

    ik ben een vrouw en zoek naar een blanke france man ik ben piep slang en ben 18 jaar oud en heeft een meisje van een jaarje ik ben teluur ge stel door my eerte vriend en ik wil nog eens proberen en ik wil een serjus reactie en gen grapen maken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>