De week voor Mysteryland: De Mainstage!

Als laatste item over Mysteryland kan het natuurlijk maar over een podium gaan: De mainstage!

Op elk festival is wel een mainstage te vinden. Vaak met enkele goede dj's, maar dit jaar presenteert Mysteryland een line-up, die alle grote dance helden met elkaar combineert. Het zal een drukke boel worden.

Het draaien op de mainstage is een grote eer. Daarom is het vaak niet moeilijk een goede line-up te conformeren. Maar als alle podiums al vol met grote artiesten staan, dan wordt het al een stuk moeilijker.

Voor Mysteryland was dit geen probleem, want alsnog kregen ze het voorelkaar om de beste dj's op het podium te zetten, die in zekere maten alle podia overtreffen.

Isis, die haar 15 jarige jubileum op Mysteryland viert met optredens op meerdere podia, mag op de mainstage openen. Daarna komt house legende Erick E. Marco V, die een heerlijke afsluiter op Sensation was, mag het stokje overnemen. Daarna komt iemand die ik zéker even wil zien, namelijk Dr. Lektroluv, een excentrieke electro dj, met een groen masker en gewapend met een telefoon ipv hoofdtelefoon, is zeker een aanrader. Daarna mag techno/minimal gigant Richie Hawtin het hoofdpodium op z'n kop zetten, gevolgd door Tocadisco, Laidback Luke zal het podium opwarmen voor de laatste act, niemand minder dan David Guetta.

De beeldschone Lex Empress zal de hele boel bij elkaar presenteren. Ik kan ondertussen niet meer wachten!

Morgen van mijn kant dus ook geen berichten, omdat ook jullie lekker moeten gaan feesten! Dus kom achter je pc vandaan en trek naar een van de (gratis) alternatieven

Lees ook:De week voor Mysteryland: De Q-Dance stage!
Lees ook:De week voor Mysteryland: de “In search of Sunrise stage”
Lees ook:De week voor Mysteryland: “Ex-porn star” podium
Lees ook:Line-up Mysteryland geen mysterie meer met presentatie van Hardwell, Steve Aoki, Martin Garrix en Yellow Claw
Lees ook:De week voor Mysteryland: Hey! podium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>