Tiesto – In Search of Sunrise 7

Goh, het was alweer zo'n twee weken stil met nieuws rondom Tiësto dus laten we er maar een aankondiging tegenaan gooien moet hij gedacht hebben.

Tijdens zijn reis (en tournee) door Azie heeft hij inspiriatie opgedaan voor maar liefst twee mixcompilaties, die nu als In Search of Sunrise 7 uitkomen op dubbel-cd. Naar eigen zeggen bevat één deel muziek die de rust en ambiance van dit wonderschone werelddeel uitstraalt terwijl het het andere deel garant staat voor de tomeloze energie die hij daar ook ervaren heeft.

Dit alles wordt ondersteund door een wereldtournee, waarvan de eerder besproken residency in Ibiza's Privilige ook onderdeel is. In Search of Sunrise 7 is als pre-order al beschikbaar op Black Hole Recordings.

Lees HIER alles over Tiësto op deze site.

Lees ook:Ultrasonic presenteert Sander Kleinenberg, Egbert, Secret Cinema en Pavo
Lees ook:Ibiza 2008: Tiesto elke maandag in Privilege
Lees ook:Tiësto en Armani Exchange helpen goede doel Mercy Corps
Lees ook:Video: Fonzerelli – Moonlight Party
Lees ook:Tiësto doet Dubai: foto’s en filmpjes

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Tiesto – In Search of Sunrise 7

 1. bart

  in search of sunrise series zijn toch wel de mooiste trance albums van tiesto, veel afwisseling, alleen jammer dat het in rap tempo moet, als ik hem was zou ik eerst een commercieele album eruit gooien, maar dan een nieuwe, niet die elements of life remix

    /   Reply  / 
 2. Davy van de Laar

  @ bart
  Het klopt zeker dat de in search of sunrise series tot de mooiere trance-albums behoort. Jammer alleen dat het één zich zo snel na het ander opvolgt. Het lijkt soms nauwelijks nog bij te houden wanneer wat uitkomt.

    /   Reply  / 
 3. Marc

  te snel? was snel 1 isos album per jaar.. is goed genoeg toch? 4 jaar geleden zeurde iedereen, waar blijft deel 4 nou.. en nu is het weer te veel..

  ik kan igg niet wachten.. intro klint veel belovend.. relasepartytje in de hmh?? anders maar naar antwerpen :)

    /   Reply  / 
 4. Davy van de Laar

  @ Marc
  Het gaat me niet direct om de isos albums, maar meer het geheel aan wat er de laatste tijd van hem uitkomt en gepromoot wordt.

    /   Reply  / 
 5. Danny

  Tiesto gaat wat mij betreft een beetje de fout in sinds hij van ISOS dubbel cd’s heeft gemaakt. Zo krijg je toch tracks ertussen die van mindere kwaliteit zijn. Bovendien heb ik telkens als er een nieuwe ISOS uitkomt het gevoel van : “waar heb ik dat eerder gehoord”. En dat kan ik je dan meteen vertellen: De cd’s van Mellomania brengen bijna dezelfde tracks uit, maar dan een half jaar eerder. Tiesto heeft daarom wat mij betreft zijn vernieuwende hoogtijdagen wel gehad. Ik hou het op Melllomania.

    /   Reply  / 
 6. BB

  Mellomania…lijkt me sterk dat daar al een half jaar eerder nummers op staan die op Tiesto zijn ISOS staan. Veel nummers worden namelijk pas uitgebracht als er weer een nieuwe ISOS gaat verschijnen. Dat is de kracht van ISOS dat daar nummers op staan die nog niet uitgebracht zijn of hoogstens in het illegale download circuit rondzwerven. Er staat misschien een enkel nummer op dat al eens op een andere cd heeft gestaan maar dan zeker geen half jaar geleden. By the way, als je een artiest vraagt om een nieuw nummer uit te brengen kan ik je zwart op wit opgeven dat hij dit liever doet op een nieuwe ISOS die 2 misschien 2 maanden later verschijnt als op mellomania!! Feit blijft dat ISOS nog altijd één van de bestverkopende mixcompilaties ter wereld is, als het al niet de bestverkopende is!

    /   Reply  / 
 7. DiJa

  Ben hem nu nog aan het luisteren, tot zover overklast hij deel 6 voor mij niet ( wordt ook moeilijk ) maar het is wel weer een album/ compilatie om van te smullen. Dit zijn voor mij echt van die cd’s waarbij je je ogen moet sluiten en je mee moet laten nemen door de klanken. Je gedachten moet laten gaan, en het gevoel eruit moet opslurpen……….

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>