Filmpjes: Mayday 2008 – Members of Mayday, Armin van Buuren, DJ Murphy

In de Dortmundse Westfalenhallen heeft Mayday afgelopen woensdag op passende en knallende wijze haar 17e editie gevierd. Niet alleen met een top line up, maar ook met een top lokatie en top geluid.

Mayday staat al in mijn party-agenda zolang als het feest oud is, maar toch was afgelopen woensdag pas mijn Mayday ontmaagding. Na jarenlang van spanning opbouwen was het dan eindelijk zover, My raving roots, Mayday at last!

Filmpjes + kort verslag Mayday 2008:

Het korte verslag is helaas nog wat korter geworden door het zojuist kwijtraken van mijn gehele tekst. In hoofdlijnen wat ik wilde zeggen is dat ik het echt een moddervetfeest vond met waar je ook ging staan goed en hard geluid. De muziekstijlen lopen verdeeld over vier zalen uiteen van trance tot techno en van techno tot hardcore en in de Raving Society gaat dat eigenlijk allemaal prima samen.

De belangrijkste zaal, de Arena is meteen de grootste en mooiste, maar met ons technohart toch de meeste tjid doorgebracht in een dit jaar geïntroduceerde technozaal, Empire. Naast het overdonderende geluid werd ik ook overdonderd door Adam Beyer. Deze man zette echt een set van wereldformaat neer en voor diegenen die erbij waren was hij denk ik toch wel de man van de avond. Voor mij wel! Zijn set neigde voor mijn gevoel weer ouderwets richting het Drumcode geluid, maar toch ook weer net niet. Voor mij was het een fris en nieuw geluid, met vooral een enorme bonk 'uit je plaat' energie. Laat hem vooral zo doorgaan. Graag tips voor wie deze set heeft, of weet te vinden!

Ook de advent zette een puike set neer, maar bij Christian Fischer vs DJ Murphy gingen de voetjes nog even extra hoog de lucht in! Lekker opzwepende, rockende en pompende techno! Naast techno is er echter voor ieder wat wils en elke dance liefhebbende raver kan hier een fantastische avond beleven. Wil je eens wat anders, noteer dan alvast in je agenda voor volgend jaar: 30 April – Mayday.

Mayday 2008 – DJ Murphy vs. Christian Fischer

Mayday 2008 – Members of Mayday (10 to 1)

Mayday 2008 – Armin van Buuren

Tip: Als je de filmpjes in Youtube opent kun je ze allemaal afspelen op 'hoge kwaliteit', dit scheelt met name voor de filmpjes van Members of Mayday en Armin van Buuren in kwaliteit.

Lees ook: Oranje boven op Mayday 2008

Lees ook:Oranje boven op Mayday 2008
Lees ook:Mayday 2007 krijgt Nederlands tintje
Lees ook:De downloadtip: Joey Beltram
Lees ook:Filmpjes: Didgeridoo Techno – “Kikin Kookas” by The Web
Lees ook:Filmpje: Raven op Mayday 1994

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Filmpjes: Mayday 2008 – Members of Mayday, Armin van Buuren, DJ Murphy

 1. Lein

  Mayday is en blijft een feest waarvan ze hier in Nederland nog wel iets van kunnen leren. Geluid is altijd subliem en de aankleding super. Blijf het jammer vinden dat ik dit jaar niet heen kon.Volgend jaar maar weer een poging wagen.

    /   Reply  / 
 2. Davy van de Laar

  @ Lein
  Koninginnedag kan me vanaf nu voortaan gestolen worden! Op 30 april ben ik voortaan in Dortmund om me in de Westfalenhallen compleet uit de bilnaad te raven. Zeker qua geluid en opzet is het ongeevenaard..wat aankleding en licht betreft komt Awakenings misschien nog op gelijke hoogte.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>