Festivals: ID&T maakt datum Welcome to the Future bekend

Twee festivals sprongen er voor mij vorig seizoen echt bovenuit qua line-up, sfeer en gezelligheid. Dat was Free Your Mind, wat dit jaar haar eerste lustrum gaat  vieren en de verrasende nieuwkomer Welcome To The Future.

Dit laatst genoemde festival, georganiseerd door ID&T, was voor mij vorig jaar toch wel één van de grotere verrassingen. Met name ook van organisator ID&T had ik niet zo'n intiem en gezellig festival verwacht. Natuurlijk hielpen het weer en aangenaam gezelschap ook een flink handje mee in mijn beleving, maar zelfs dat buiten beschouwing gelaten was het een zeer goed festival met goede dj's, geluid en fijne sfeer.

Goed nieuws:

2 Augustus 2008 vindt de tweede editie van Welcome To The Future plaats! Helaas blijft de line-up nog even geheim, maar tussen al het festivalgeweld van deze zomer kun je deze alvast met stip in je agenda noteren!

Lokatie zal wederom Het Twiske zijn en de entreeprijs zal 38,50 Euro bedragen. Geheel in de trend van de laatste tijd ben je goedkoper uit als je een vroege beslisser bent, behoor jij tot de eerste 500 Vroege Vlinders dan betaal je 'slechts' 30 Euro.

Meer festivals: Festivals op een rijtje

Lees ook:Welcome to the Future, welkom op het leukste feestje van Nederland
Lees ook:Festivalweek: Welcome to the Future
Lees ook:Welcome To The Future 2008: de line-up
Lees ook:Lief festival uitverkocht!
Lees ook:Free Your Mind: Volledige line-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>