Laurent Garnier komt met nieuwe clubtrack – Back to my Roots

Voor het eerst sinds vijf jaar zal de Fransman Laurent Garnier een dansvloer gerichte EP uitbrengen. Dit nieuws verspreidt zich snel in de danswereld en wordt ook met groot enthousiasme ontvangen, Back to my Roots is daardoor nu al bijna klassiek te noemen.

Als b-side krijgt de EP de track Panoramix, vernoemd als eerbetoon aan de Panoramabar in Berlijn waar DJ Dixon Back to my Roots voor het eerst hoorde in een vijf-uurs set van Garnier. Een vijf-uurs set die overigens uitliep op een acht-uurs set omdat de beste man het zo naar zijn zin had achter de draaitafels en drie uur langer door mocht spelen. De releasedatum van de Back to my Roots EP is 19 mei 2008 en zal verschijnen op het Innervisions label. Hier kun je alvast luisteren naar een voorproefje van beide tracks! Ik vind ze geweldig!

Lees ook: Laurent Garnier in Doornroosje

Lees ook:Laurent Garnier bijna eigen optreden in Doornroosje gemist
Lees ook:Filmpjes: Tecktonik dance-roots in de Electric Boogie
Lees ook:Winnen: kaarten 365Mag-Masterclass en 365LIVE! met Michel de Hey
Lees ook:Filmpjes: Time Warp 2008
Lees ook:Technoweek: Quince

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Laurent Garnier komt met nieuwe clubtrack – Back to my Roots

  1. Googem

    Die Panoramix track is bizar lekker… Het is de hoogste tijd om weer eens der Spinnenkopf-bouncer van de Panoramabar de hand te schudden

      /   Reply  / 
  2. Davy van de Laar

    @ Googem, Back to my Roots vind ik anders ook erg lekker, het nummer duurt in totaal ook 12 minuten geloof, dus waar het voorluister stukje eindigt begint het eigenlijk pas. Maar je hebt gelijk, ook Panoramix is bizar goed..Ik kijk al uit naar de release, vind het nu al een meesterwerkje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>