Tiësto en Armani Exchange helpen goede doel Mercy Corps

Foto Tiesto-Armani-shirtTiësto hoeft zich voor zijn komende tour niet steeds te bedenken wat hij aan zal trekken: hij wordt voor zijn Amerikaanse tour namelijk gesponsord door Armani Exchange. 

Het op jongeren gerichte Armani Exchange-kledingmerk sponsort de tournee. Zo wordt er een limited edition van Tiësto's compilatiealbum 'In search of sunrise' verkocht in de Armani Exchange-winkels. 

Verder hebben ze limited edition ‘Remix The Future’-t-shirt ontworpen. 100 % van de opbrengsten zal gaan naar Mercy Corps, een organisatie die lijden, armoed en onderdrukking wilt verlichten door mensen over de hele wereld te helpen met het opbouwen van veilige en productieve gemeenschappen. Kopers van dit t-shirt krijgen een exclusieve remix van het nummer ‘Sweet Things’. Helaas voor alle Tiësto-fans hier is dit t-shirt is alleen te koop in de Verenigde Staten.

Lees HIER alles over Tiësto op deze site.

Lees ook:Het draait ook om kleding bij dj’s!
Lees ook:Filmpjes: Mason met én zonder Princess Superstar
Lees ook:Filmpje: Avicii on tour
Lees ook:Free Your Mind’s geeft eerste namen 5e editie prijs
Lees ook:Jongen (19) vermist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>