Free Your Mind: Volledige line-up

free your mindHij staat weer voor de deur, het eerste festival van het seizoen! Voor mij toch elk jaar weer vaste prik, ook in het lustrumjaar. Free your Mind staat bij mij nog altijd voor lentekriebels, gezelligheid en een lekker begin van de zomer. Ondanks het vroege tijdstip van het jaar zelfs de weergoden de Free Your Mind-partyganger meestal gunstig gezind!

De eerste namen zijn door Katja al eerder bekend gemaakt en nu is dan ook de volledige line-up bekend. Wéér eentje om van te smullen!

Volledige line-up:

Goose DJ-Set (B), Josh Wink (USA), Miss Djax, Dr. Lektroluv (B), Joey Beltram (USA), Derrick May (USA), Speedy J, Benny Rodrigues, DJ Sneak (USA), Raresh (ROM), Dennis Ferrer (USA), Anja Schneider (D), Roog, Anthony Rother – Live (D), Sebo K (D), The Advent – Live (UK/P), Onur Ozer (TUR), Steve Rachmad, Paul Kalkbrenner – Live (D), Lucien Foort, Len Faki (D), Darko Esser, Erick E, Secret Cinema – Live, Kabale und Liebe – Live, 2000 and One – Live, Joost van Bellen, Polder – Live, Eric de Man, Counterpart – Live, Mal Borrowed & Frei Bauwerker (Sandrien & Carlos Valdes), Gebrüder Teichmann (D), Juan Sanchez, De Man Zonder Schaduw, District One Live, Wouter de Moor, Stefano Richetta, Mike Ravelli, Paul Brtschitsch – Live (D), Mesjokke DJ's, Miss Melera, Robert Feelgood, Sandeep, Boris Werner, Eva Maria & Martine, DeJaNu Soundsystem feat. Nuno dos Santos & Groove Addicts, Lauhaus, Bart van Liefland, MC Stretch, MC Pryme, MC Ari, VJ Okinawa 96, VJ Mac motion en 5 artiesten uit de Love2Party Talent Room.

Lees ook: Eerste namen Free Your Mind 2008

Meer festival info: Festivals

 

Lees ook:Free Your Mind’s geeft eerste namen 5e editie prijs
Lees ook:Free Your Mind: nieuwe namen vers vanaf de preparty
Lees ook:Winnaars Love 2 Party Talent Room bekend!
Lees ook:Welcome To The Future 2008: de line-up
Lees ook:Tweedaags Free Festival dit jaar!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Free Your Mind: Volledige line-up

 1. padje

  heftige line-up met grote publiekstrekkende dj’s, het is alleen de brug over, maar ja die ene keer per jaar kan god me hopelijk wel vergeven, aangezien hij ook wel weet dak daar alleen kom voor de goeie muziek en hilarische momenten en flarden van ontmoetingen die me altijd bij zullen blijven in het geheugen..
  tot FYM

    /   Reply  / 
 2. Davy van de Laar

  @ padje
  één keer per jaar over de brug komen moet kunnen toch! in het kader van het goede doel, heuglijke momenten, fijne muziek en weet ik al wat niet meer..tot FYM..of misschien al wat eerder

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>