Ibiza 2008: Tiesto elke maandag in Privilege

DJ Tiësto keert terug naar Ibiza, en hoe! Van 7 juli tot en met 22 september zal hij elke maandag resident zijn in 's werelds grootste club, Privilege in Ibiza.

Om dit alles nog aantrekkelijker te maken zal er gebruik worden gemaakt van een compleet nieuwe DJ-booth, een gigantisch LED-scherm en nog veel meer technologische hoogstandjes om de sfeer en beleving optimaal te maken. Een clubavond ongeëvenaard aan welke andere clubavond in Ibiza dan ook, als we de club zelf mogen geloven. Tijdens zijn residency zal Tiësto zijn 4-uurs sets spelen met de In Search of Sunrise serie als leidraad. Tevens zullen er door Tiësto zelf uitgenodigde gast dj's spelen, waaronder Sander van Doorn en Cosmic Gate.

Als je Tiësto liefhebber bent en je hebt ook nog eens Ibiza vakantieplannen dit jaar, dan is dat natuurlijk een niet te missen gelegenheid. Wil je kaartjes winnen voor dit event, kijk dan ook even op de website van Privilege.

Lees ook:
Alle danceblog berichten over Tiësto

Lees ook:Filmpjes: Miami Winter Music Conference ten einde, nu het beeldmateriaal!
Lees ook:Tiesto – In Search of Sunrise 7
Lees ook:Video: Cosmic Gate feat Denisa Rivera – Body of conflict
Lees ook:Sander van Doorn @Escape aftermovie
Lees ook:Tiësto, Armin van Buuren, Dance Department: wereldwinnaars IDMA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>