De 4 uitgekozen vragen van: Jorn Liefdeshuis (Proper Propaganda/Bar Weinig)

Jorn Liefdeshuis, is met Proper Propaganda (mede)verantwoordelijk voor feesten als Pixel (11, Flex Bar) en Bar Weinig (Tivoli de Helling).


Hij studeert Music Management aan de HKU en daarnaast werkt hij sinds kort als programmeur bij de Flex Bar te
Amsterdam. Daar verzorgt daar de programmering en promotie voor de vrijdagavonden.


Een paar maanden geleden is hij ook begonnen als DJ, dit kwam voort uit dezelfde reden waarvoor hij feesten organiseert: zijn behoefte om zijn liefde voor muziek door te geven aan andere mensen.

1-Wat was je allereerste dance/house/electro-ervaring?

“Allereerste bandje wat ik ooit kreeg was een dancecompilatie met onder andere ‘de rode schoentjes’ oid en mijn eerste cd (die ik van dezelfde neef kreeg) was Rotterdam Termination Source - Poing). Mijn eerste live-ervaring was Lady Dana op Intenze (2002) in de Rijnhal in Arnhem. Laatste halfuur met het licht aan oldschoolhardcore classics en ik was verkocht.” 

3-Welke naam moeten we in de gaten houden? Ölene Kadar, producer uit Amsterdam. Combineert diversiteit en diepgang met pure dansvloer energie als geen ander. Zijn hele liveoptreden is een lust voor oog en oor. Henk rockt!!” 

6-Wat wil je zeker niet missen in het leven? “Surfen op Hawai en een live optreden van Plastikman. “ 

10-Wat is het beste niet-dance/electronummer voor jou op dit moment?“Eigenlijk alles van The Whitest Boy Alive of het Wu-Tang Clan – 36 chambers album: de eerste cd die ik ooit zelf kocht.” 

Zien en horen wat Jorn organiseert? Kom dan op 19 april naar Tivoli De Helling waar Apparat live (“Apparat is een van de allervetste electronische producers en zijn liveact rockt als een gek!”) te aanschouwen is tijdens Bar Weinig. En op 29 april is er weer een Pixel in de Flex Bar met optredens van Nathan Fake en Pantha Du Prince.

Bekijk HIER ProperPropaganda-site en HIER de BarWeinig-site.

Bekijk HIER de eerdere 'DE 4 uitgekozen vragen van...'

Lees ook:De 4 uitgekozen vragen van: Juan Sanchez
Lees ook:De 4 uitgekozen vragen van: Dacato (winnaar TWSTD-dj-contest 2008)
Lees ook:Winnen: kaarten 365Mag-Masterclass en 365LIVE! met Michel de Hey
Lees ook:Nieuw op dance.blog: “De vier uitgekozen vragen van…”
Lees ook:ADE heeft grootse plannen met zichzelf in 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>