DEX DJ Hotel

dex clubWat is er nu fijner om je als DJ, zo vlak vóór je belangrijke gig, even voor te kunnen bereiden? Een hotelkamer met draaitafels natuurlijk! Even lekker de polsen soepel maken, de plaatjes warm draaien en knallen op het feest!

Dat kan tegenwoordig in het DJ Hotel DEX in Londen. Je kan uiteraard ook een kamer boeken zonder dat je een optreden hebt en gewoon lekker je vrienden uitnodigen! De met draaitafels uitgeruste suite kost zo'n 150 Pond per nacht en daarvoor krijg je naast de draaitafels, CDJ, plasma tv en jacuzzi ook nog eens exclusieve toegang tot club Dex zelf uiteraard. Wil je je DJ vriend of vriendin eens leuk verrassen, dan lijkt me dit een mooie tip! Je moet er wel voor naar Brixton, Londen..mooi uitje toch?

Lees ook:Nieuwe DJ Console: geweldig spul
Lees ook:Appelsap met Hudson Mohawke, FS Green en DJ EZ
Lees ook:Wegens succes vervolgd: Tiestoschoenen
Lees ook:Top 500: Air – All I need
Lees ook:Uitreiking dj-award: Genieten van Armins kontje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>