Filmpjes: Techno Girl

Het is alweer enkele maanden geleden dat ik een videoclipje op één van de twee muziekzenders zag waarvan ik dacht, hey, deze vind ik echt grappig!

Natuurlijk de naam van het nummer niet onthouden en heb ik het clipje vervolgens ook nooit meer gezien. Todat ik het deze avond bij toeval terugvond op Youtube. Bij deze wil ik dan ook van de gelegenheid gebruik maken om 'Techno Girl' met jullie te delen.

Wat ik zo leuk vind aan deze clip is omdat wat zij doet, heel veel mensen wel eens zouden willen doen, maar dat simpelweg niet durven. Mensen die iets vergelijkbaars wel durven, of misschien al hebben gedaan? De muzikale omlijsting is afkomstig van DJ Bam Bam, set In Qontrol 2005.

Lees ook:Video: Sharam – Party all the Time
Lees ook:Lichaam Daen Hopman gevonden in haven
Lees ook:Video: Lene Alexandra – Hot boy hot girl
Lees ook:Top 500: Roger Sanchez – You can’t change me
Lees ook:Paul Oakenfold live

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Filmpjes: Techno Girl

 1. Frank

  eh dit is toch dat meisje uit dat liedje van dj coone van afgelopen jaar ?

    /   Reply  / 
 2. Davy van de Laar

  @ Frank
  Ik heb eerlijk gezegd geen idee, ik wist namelijk niet meer om welk nummer het ging nadat ik de clip voor het eerst had gezien. Toevallig kwam ik het tegen op youtube en de info die ik daarbij kon achterhalen is wat in mijn berichtje staat. Volgens mij is het zo dat de muziek die je bij deze clip hoort van dj bam bam is. Dit is ook zo gekozen door de makers van het filmpje.

    /   Reply  / 
 3. niek

  omdat het belgisch is en door de naam begon er een belletje bij mij te rinkelen, volgens mij heb ik dit al eens eerder gezien, ook in Belgie, maar dan met een kerel en heette het Technoboy, toch? Was ergens in 2004 denk ik..misschien leuk om erbij te zetten als linkje?

    /   Reply  / 
 4. Davy van de Laar

  @ Niek
  Het filmpje is inderdaad gemaakt als ‘antwoord’ op Technoboy. Misschien kom ik hier later nog op terug, vooralsnog ging het mij om het filmpje en wat het uitstraalt en daarom bewust niet echt aandacht besteedt aan Technoboy.

    /   Reply  / 
 5. Terence

  Alstu ;)
  Coone & Ghost – Pitch Up

    /   Reply  / 
 6. Davy van de Laar

  @ Terence
  Dank je Terence, nu ik de titel zie staan weet ik het weer! :) Coone ken verder niet zo goed, Ghost maakt wel vette dingen. Ik vraag me alleen af of zij die clip hebben gekocht dan ofzo.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>