Zomerplannen in Ibiza? Data Cocoon bekend

Zin, tijd en geld om komende zomer (weer) eens lekker te feesten op een mooi, zonnig eiland ver van hier, samen met vele andere danceliefhebbers? Dan is Ibiza natuurlijk het ideale eiland.

Cocoon, Sven Väths wereldbekende club in Frankfurt, gaat er komend zomerseizoen ook weer los. De feestperiode is inmiddels bekend. Het Cocoon-seizoen barst los op maandag 16 juni en het grote afsluitende feest is op maandag 29 september. 

Al zal de programmering wellicht moeten worden aangepast, aangezien ‘men’ heeft besloten dat er geen feesten meer mogen worden gegeven tussen 6.00 en 12.00 in de ochtend. Gelukkig is dat toevallig precies het beste tijdstip om in de zon te liggen, heb je daar meteen even de  tijd voor tussen al het feesten door!

Lees ook:Nederlandse inbreng op Ibiza
Lees ook:Stress: Ibiza schrapt afterparties
Lees ook:Partyboot Stubnitz weer in het land
Lees ook:Moeten clubs in Amsterdam eerder dicht?
Lees ook:Nachttempel week: Factory 010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>