Raad de plaat: de lezersvraag

In mijn blog-mailadres ontving ik een mail. Met een vraag van Thomas.

 

"Terwijl ik met iets heel anders bezig was, kwam ik tijden het surfen ineens op jouw/jullie site terecht. En meteen schoot me een nummer te binnen wat ik een keer hoorde bij een voetbalfilmpje op internet. Ik heb destijds her en der wat gedownload, maar ik kon het niet plaatsen. Zou jij mij kunnen vertellen van wie dat nummer is?"

Helaas ken ik het nummer niet. Wie o wie kent dit nummer en kan ons het verlossende antwoord geven?

Hier de link naar het filmpje van voetbalhoogtepunten en het te raden nummer.

Lees ook:Videoclips: Dingetje – De rubberen kaplaarzen
Lees ook:Video:Booty Luv – Boogie 2nite
Lees ook:Filmpjes: Kraftwerk – Aero Dynamik
Lees ook:Favorietenweek: Latinhouse
Lees ook:Top 500: Kosheen – Hide U

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Raad de plaat: de lezersvraag

  1. maarten

    ik heb even op internet rondgezocht. het nummer heet: Dave Pearce – Now we are free remix. Het is een remix van een lied van de film gladiator. zie ook: http://nl.youtube.com/watch?v=EDqXyppkt68

      /   Reply  / 
  2. thomas

    Hardstikke bedankt Maarten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>