Tiësto krijgt Gouden Harp voor oeuvre

Tig TMF-Awards, drie DJMag-Awards, de Nationale Popprijs. Wat ontbreekt er nog aan?
Juist. Een Grammy (die kan hij in februari wellicht ophalen) en een Gouden Harp. Welnu, die laatste is weer in de pocket. De plaatjesdraaier uit Breda die nog nooit een harp van dichtbij heeft gezien, krijgt de trofee binnenkort in handen. Hij heeft het weer lekker voor mekaar, kun je stellen. Eerst een nieuwe chick van de middelbare school afgeplukt, nu alweer een award op zijn schoorsteenmantel. Nu maar hopen dat die niet sneuvelt doordat onhandige vrienden hem tegen de grond ketsen.

Lees ook:Tiësto alweer verliefd!
Lees ook:Foto: de nieuwe chick van Sven Väth
Lees ook:Favorietenweek: MC
Lees ook:Aftermovies Thrillogy online
Lees ook:Sven Vath geeft Nina opnieuw Ja-woord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>